Nimocks

Follow

This company has no active jobs

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Nimocks

(0)

About Us

A fegyelem és a mentális keménység fejlesztése minden más készséget felülmúlja, amikor következetesen nyer a pókerben. De mi a legfontosabb készség, hogy sikeres legyen a pókerben a valós életben? Ez nem színház vagy asztali beszélgetés – ez fegyelem. A filmekben és a TV-ben a pókerjátékosokat gyakran lágy csalóknak ábrázolják, akik becsapják és manipulálják ellenfeleiket ravasz blöffök és machismo bravado segítségével.

Valószínűbb, hogy felhívja vagy emeli? A legfontosabb tanács, amit adhatok, hogy segítsen a tartomány megtalálásában, ez: Gondolj arra, hogyan játszana a kezét, ha nem is tudta, hogy hány ellenfél ásza és tucatja volt abban a kézben. Ezt később részletesebben fogjuk kezelni. Ezek azok a kérdések, amelyek segítenek eldönteni, hogy milyen gyakran kell fogadni, és milyen gyakran kell összecsukni, https://ingyenpokerjatekok.com valamint milyen kézkombinációk lesznek a legjobbak a blöfföléshez és a legjobb módja annak, hogy felemelje a kezét.

Lehetséges, hogy blöffölni vagy hajlítani? Tényekre alapozva maradni, nem az ego. Végső soron, a póker fegyelem megköveteli elkötelezettség, hogy a döntéseket alapuló tények, a matematika és az érvelés elemzés, nem pedig az érzelmek vagy az ego. Az intelligencia összegyűjtése, a minták felismerése és az eredményekhez való ragaszkodás nélkülözhetetlen mentális készségek. A valódi pénzes játékokat ingyenes fiókkal játszhatod, és pókerjátékokat játszhatsz ingyen.

Minden póker játék itt garantáltan biztonságos és biztonságos. Néhány PokerJungle pókerjáték ingyenes verziót kínál, ami azt jelenti, hogy kockázat nélkül játszhat velük, vagy a bankrolljával. Sok játék ingyenes a játékhoz, és sok más is megvásárolható, így bármikor játszhat. Végtére is, akkor csinál ez egy csomó. Igen, nyerni akarsz, de az igazi célod az, hogy szórakozz és élvezd a tapasztalatot. Sok szempontból az online póker megnyerése a kezdők számára inkább magad élvezéséről szól, mint a pénzt valóban megnyerni.

Néhány oka lehet annak, hogy valaki felemelkedik ellened – talán szükségük van erre a pénzre, vagy úgy érzik, hogy egy rossz játékos vagy, aki soha nem fog bemutatkozni. Ha látja, hogy egy játékos felemeli Önt, amikor olyan kezet tart, amely nem elég erős ahhoz, hogy a showdownba kerüljön, fontos, hogy figyeljen rájuk, mivel valószínűleg valami nagyon jóat tartanak. Watch Out For Steal Playes Against Weak Hands. Komoly fegyelmet igényel, hogy mindig a középpontban maradjon.” Amint Phil Hellmuth 11-szeres karkötő győztes mondja: “A pókerben érzelmi irányításra van szükség, miközben nagyon matematikai módon is összpontosít.

Türelemmel ragaszkodtam a bankroll-tervhez anélkül, hogy felesleges kockázatot vállalnék a korai szakaszban.” Chris Ferguson, a World Series bajnok kiemeli a bankroll fegyelem fontosságát: „Az alacsony tétből dolgoztam.

Office Photos

Genuine recruitment company aimed at bridging the gap between employers and employees.

Address

Makindye, Kayemba Road, Opposite End’s Corner
P.O.Box 104975
Kampala – Uganda